Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου

Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου
2 έτη/120 ECTS, Δίπλωμα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Ένα πρωτοπόρο βήμα του KES College είναι και η δημιουργία του Προγράμματος Σπουδών “Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου”.  Το διετές Πρόγραμμα αυτό προσφέρει πλήρη φοίτηση το οποίο οδηγεί σε Δίπλωμα.  Το Πρόγραμμα Σπουδών “Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου” είναι το πρώτο στην Κύπρο, είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και είναι επίσης Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης – Πιστοποίησης (Σ.ΕΚ.Α.Π.).

Το επάγγελμα του Βοηθού (Τεχνικού) Φαρμακείου αποτελεί ένα υπεύθυνο και συνάμα ενδιαφέρον παραϊατρικό επάγγελμα που σχετίζεται με το χώρο της Υγείας και ειδικότερα με το φαρμακείο.

Στα καθήκοντα του Βοηθού (Τεχνικού) Φαρμακείου περιλαμβάνονται:

  • γενική υποστήριξη των φαρμακοποιών των ιδιωτικών και δημόσιων φαρμακείων (βοήθεια στην εκτέλεση ιατρικών συνταγών, διαχείριση φαρμάκων κ.ά.),

  • εκτέλεση ειδικών καθηκόντων σε ιατρικά κέντρα (π.χ. ετοιμασία κατάλληλης συγκέντρωσης αντικαρκινικών φαρμάκων κ.ά.),

  • υποστήριξη των φαρμακοποιών σε εξειδικευμένα τμήματα των Κρατικών Φαρμακευτικών Υπηρεσιών

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
  • Τίτλος Σπουδών: Δίπλωμα Βοηθού (Τεχνικού) Φαρμακείου
  • Φοίτηση: Πρωινή ή Βραδινή
  • Κριτήρια Εισδοχής: Απολυτήριο Λυκείου ή Ιδιωτικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy