Greek

Σπύρου Ανδρέας - Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Σπύρου Ανδρέας - Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Το KES College είναι μία εξαιρετική επιλογή για αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον κλάδο των Επισιτιστικών Τεχνών. Είμαι απόφοιτος του διετούς προγράμματος και με την ευκαιρία που δίνει το κολλέγιο για το αναγνωρισμένο πτυχίο βρήκα την ευκαιρία να συνεχίσω. Το κολλέγιο με τις γερές βάσεις που προσφέρει στους φοιτητές και του μη πιεσμένου προγράμματος μαθημάτων, δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να δουλεύουν παράλληλα αποκτώντας έτσι περισσότερη εμπειρία στον κλάδο για την μετέπειτα πορεία τους. Το κολλέγιο δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του να συμμετάσχουν σε εγχώριους αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς που είναι μια μοναδική εμπειρία. Στο χώρο του κολλεγίου επικρατεί πάντα ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα κάτι το οποίο σε ωθεί να κάνεις νέες φιλίες και συνεργασίες. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το KES College για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τον κλάδο των Επισιτιστικών Τεχνών.


Μανολάκε Ντιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Μανολάκε Ντιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Το να γίνω Αισθητικός ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρή. Με τη βοήθεια και τη στήριξη των καθηγητών του KES College το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές μέχρι να φτάσω στο τέλος αυτού του ταξιδιού, όμως άξιζε. Χαίρομαι παρά πολύ που είχα την ευκαιρία να σπουδάσω στο KES College και που απέκτησα τις κατάλληλες γνώσεις για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. 


Σάββα Γιάννης - Απόφοιτος Πτυχίου Ιατρικών Επισκεπτών

Σάββα Γιάννης - Απόφοιτος Πτυχίου Ιατρικών Επισκεπτών

To KES College μου πρόσφερε ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο γνώσεις και ωραίες αναμνήσεις για την απόκτηση του Πτυχίου του Ιατρικού Επισκέπτη. Σε αυτό το όμορφο ταξίδι θα ήθελα να αναγνωρίσω στους καθηγητές του κολλεγίου την άρτια καταρτισμένη γνώση που μου έχουν προσφέρει και την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, έτσι ώστε να πάρω τα κατάλληλα εφόδια για να μπορώ να συνεχίσω μετά τη φοίτησή μου στην αγορά εργασίας με επιτυχία.

Αρχικά τελείωσα το Δίπλωμα του Ιατρικού Επισκέπτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισα να εργάζομαι μέχρι και σήμερα σε μια από τις πιο καταξιωμένες φαρμακευτικές εταιρείες. Μετά συνέχισα και ολοκλήρωσα το τετραετές πρόγραμμα σπουδών.

Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές του όμορφου ταξιδιού και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο του κλάδου κ. Σπύρο Θεοχάρους.

"Μια επένδυση στη γνώση αποδίδει το καλύτερο επιτόκιο" - Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790, Αμερικάνος Πολιτικός Συγγραφέας


Νικολάου Θεοδώρα - Απόφοιτη Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Νικολάου Θεοδώρα - Απόφοιτη Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Ανήκω στη γενιά που πήρε το πτυχίο τη χρονική στιγμή που η οικονομία του κράτους κατέρρεε και η ανεργία εκτοξευόταν στα ύψη. Μέσα στην ατυχία μου, όμως, φάνηκα τυχερή. Έξι μήνες μετά την αποφοίτησή μου από το ΚΕS College, βρήκα δουλειά στο πεδίο των σπουδών μου, ως δημοσιογράφος. Αρχικά εργάστηκα για πέντε χρόνια ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αλήθεια» που εκδίδεται σε καθημερινή βάση, ενώ τον Νοέμβριο του 2018 πήρα «μετεγγραφή» στην Κυριακάτικη «Σημερινή», όπου παραμένω μέχρι και σήμερα. Εξασκώ το επάγγελμα, λοιπόν, του δημοσιογράφου τα τελευταία επτά χρόνια.

Από την πρώτη κιόλας επαφή μου με την εφημερίδα, ένιωθα έτοιμη να εισέλθω στον κόσμο της δημοσιογραφίας και να φέρω εις πέρας όποια δοκιμασία μου επιφύλασσε η καθημερινότητα στο γραφείο. Κι αυτό το οφείλω τόσο στο ίδιο το κολέγιο και το υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών που μου παρείχε, όσο και στους καθηγητές μου που με εφοδίασαν με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη γνώση για να ανταποκριθώ στις ανάγκες του επαγγέλματος που επέλεξα να ακολουθήσω. Η καθημερινή επαφή με τους καθηγητές μου, οι οποίοι ήταν έμπειροι και πετυχημένοι δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι ήταν το συστατικό που με οδήγησε στην επαγγελματική επιτυχία.


Ζαχαριάδη Ελίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Ζαχαριάδη Ελίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Η υγεία και η ομορφιά για εμένα είναι το παν χάρις το KES College. Με τη βοήθεια των καθηγητών και τη στήριξή τους με βοήθησαν να γίνω μία σωστή Επαγγελματίας στο χώρο της Αισθητικής. Το KES College κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.


Αθανασίου Αθανάσιος - Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Αθανασίου Αθανάσιος - Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Θέλω να εκφέρω τις ευχαριστίες μου στο αρμόδιο προσωπικό του κολλεγίου και τους διδάσκοντες καθηγητές μου που με εφοδίασαν με γνώσεις, εμπειρίες και τεχνικές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Το αποτέλεσμα της σωστής και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης που προσφέρει το κολλέγιο, με βοήθησε να ενταχθώ στον επαγγελματικό κόσμο άμεσα και με ευκολία με ενασχόληση στην κηπουρική, κηποτεχνία και στο σχεδιασμό κήπων σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο.


Τίκκος Μιχάλης - Απόφοιτος Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Τίκκος Μιχάλης - Απόφοιτος Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Ονομάζομαι Μιχάλης Τίκκος και από τον Ιούνιο του 2018 έχω τελειώσει με επιτυχία τις σπουδές μου στο τριετές πρόγραμμα σπουδών Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις του KES College. Τρία υπέροχα χρόνια στα οποία μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω άμεσα το επάγγελμα του δημοσιογράφου από τους πρώτους μήνες της φοίτησής μου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του noiseair. Πέραν από την πρακτική εντός του κολεγίου, είχα την ευκαιρία να πάρω και μια γεύση και από την δημοσιογραφία στην Ελλάδα, μέσω του erasmus+, όπου εργάστηκα στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό R-Chanel Θράκης.

Με το πέρας των σπουδών μου εργοδοτήθηκα άμεσα στον ΑΝΤ1 Κύπρου και συγκεκριμένα στο αθλητικό τμήμα του σταθμού, όπου εργάζομαι τον τελευταίο χρόνο. Και όλα αυτά τα οφείλω στο KES College και στους καθηγητές μου, οι οποίοι με καθοδήγησαν στον δρόμο της επιτυχίας, εφαρμόζοντας το σλόγκαν του Διάλεξε, Σπούδασε, Δούλεψε!


Μπάσιο Κατερίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Μπάσιο Κατερίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Η Αισθητική για μένα είναι μια πηγή ομορφιάς και υγείας, προσφέροντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση και ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Στο KES Cοllege έμαθα τι σημαίνει αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνεις, έμαθα να είμαι οργανωμένη και να έχω πάντα ψηλά τους στόχους μου. Με τη βοήθεια των καταρτισμένων καθηγητών μου, οι οποίοι είχαν πάντα υπομονή και θέληση, κατάφερα να τελειώσω τις σπουδές μου με επιτυχία και τώρα μπορώ να επιλέξω ελεύθερα για το μέλλον μου.


Yuanlin Bi – Απόφοιτη Hotel Management (Higher Diploma)

Yuanlin Bi – Απόφοιτη Hotel Management (Higher Diploma)

Thank you for teaching me what “business casual” is. Thank you for my confidence (as a woman and as a person). Thank you for teaching me how to be a leader and a follower (both very important roles). Thank you for the memories you have given me and the ones I will make because of you. I can say full of confidence, I am proud of KES College and KES C is proud of me!


Κασπάρη Μαρία – Απόφοιτη Διπλώματος Αισθητικής

Κασπάρη Μαρία – Απόφοιτη Διπλώματος Αισθητικής

Σπουδάζοντας στο KES College πήρα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον στο χώρο της Αισθητικής και τα εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.


Χαραλάμπους Άντρεα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Χαραλάμπους Άντρεα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Η φοίτηση μου στο KES College ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Οι σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας, η οργανωτική δομή και η γνώση των καταρτισμένων καθηγητών μου με έκαναν να αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι στον κατάλληλο χώρο, με τους κατάλληλους ανθρώπους για την επίτευξη του σκοπού μου. Ωστόσο, η πρακτική εκπαίδευση με βοήθησε να διευρύνω τις γνώσεις μου με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό και έτσι μπόρεσα να νιώσω μια σίγουρη επαγγελματίας.


Μιχαήλ Χριστιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Μιχαήλ Χριστιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Τη βασική γνώση στον τομέα της Αισθητικής την απόκτησα από το KES College με τη βοήθεια των άξια καταρτισμένων καθηγητών μου. Οι αμέτρητες ώρες πρακτικής άσκησης σε συνδυασμό με τη θεωρητική γνώση με βοήθησαν να γίνω μια σωστή Επαγγελματίας Αισθητικός και να αποκτήσω το δικό μου Κέντρο Αισθητικής. Το KES College με βοήθησε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.


Κεκκουρή Αθηνά- Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Κεκκουρή Αθηνά- Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Το KES College αποτέλεσε και αποτελεί για μένα, έναν «Φάρο Γνώσης» αλλά και πηγή έμπνευσης, αφού μου έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια και τις γνώσεις, ώστε να μπορέσω μετέπειτα να υλοποιήσω τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο, στον τομέα των σπουδών μου. Η διάκριση που κέρδισα στο KES College ως πρωτεύσασα, ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή μου και συνέβαλε αφενός στη συνειδητοποίηση ότι με σκληρή δουλειά και οργάνωση μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο που θέτεις και αφετέρου στη συνειδητοποίηση της σημαντικότητας του να θέτεις υψηλούς στόχους στη ζωή σου. Στα παραπάνω συνέβαλαν τόσο το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και το οργανωμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του ΚES College όσο και η στήριξη από τους Καθηγητές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Χάρη στις γερές βάσεις που μου προσέφερε το KES College, η επαγγελματική μου πορεία βαδίζει ανοδικά. Ευχαριστώ, λοιπόν, το KES College για όσα προσέφερε σε μένα και στους υπόλοιπους νέους της χώρας μου και εύχομαι να συνεχίσει να είναι ο στυλοβάτης των Επαγγελματικών σπουδών.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]