Greek

 • Το Κολλέγιο διαθέτει συνολικά ικανοποιητικό αριθμό αιθουσών διδασκαλίας (lecture rooms) οι οποίες είναι πλήρως κλιματιζόμενες και πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα (multimedia projectors κλπ).

  CLASS

  CLASS 2

 • Τα εργαστήρια Αισθητικής και Μακιγιάζ είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα αναγκαία μηχανήματα τελευταίου τύπου, έτσι που να συμβάλλουν τόσο στην τεχνική - επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητριών, όσο και στην ενημέρωσή τους για τις σύγχρονες εξελίξεις στον κλάδο που προορίζονται να εργαστούν. Το KES College διαθέτει στις κτηριακές της εγκαταστάσεις τρία (3) εξειδικευμένα εργαστήρια για Αισθητική και ένα (1) για Μακιγιάζ.

  Τα εργαστήρια Αισθητικής και Μακιγιάζ του KES College ανακαινίσθηκαν πλήρως, ανανεώθηκαν και αναβαθμίστηκαν με σύγχρονο εξοπλισμό με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Στόχος του KES College είναι να προσφέρει στις φοιτήτριες την ευκαιρία να εξασκούνται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας ενός επαγγελματικού ινστιτούτου αισθητικής.

  egkenia 25

  egkenia 23

  egkenia 18

  egkenia 19

   egkenia 20

  MAKE UP 2

  NEW BUILDING

 • Το KES College διαθέτει τέσσερα (4) σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής / Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και σκεύη παρασκευής και σερβιρίσματος.

  Εργαστήρια Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής - Αρτοποιίας - Τραπεζοκομίας
 • Το εργαστήριο Χημείας / Φαρμακευτικής Τεχνολογίας είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα και ειδικά σκεύη. Η ανανέωση του εξοπλισμού του εργαστηρίου είναι συνεχής. Το εργαστήριο αυτό χρησιμοποιείται κυρίως από τους φοιτητές/τριες των Προγραμμάτων Σπουδών "Τεχνικοί (Βοηθοί) Φαρμακείου", "Ιατρικοί Επισκέπτες" και "Αισθητική".

  Το KES College, εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση, δίνει έμφαση και στην πρακτική κατάρτιση των φοιτητών του.

  PHARMACY LAB

 • Στις κτηριακές εγκαταστάσεις του KES College εμπεριέχεται και το Στούντιο Ήχου και Εικόνας. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα και δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές του Προγράμματος "Δημοσιογραφία με Δημόσιες Σχέσεις" να ετοιμάσουν τις δικές τους ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Επιπλέον, τους δίνει τη δυνατότητα να εργαστούν και εξοικειωθούν με τα μηχανήματα ήχου και εικόνας ενός επαγγελματικού στούντιο καθώς επίσης και με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων (software) για την επεξεργασία ήχου και εικόνας.

  Πρόσφατα έγινε αναβάθμιση του εξοπλισμού του Στούντιου Ήχου με μηχανήματα για μετάδοση live streaming του πειραματικού ραδιοφωνικού σταθμού "NOISE RADIO" των φοιτητών της Δημοσιογραφίας.

   IMG 3387

  STUDIO

  SOUND STUDIO

 • Το KES College διαθέτει δύο (2) εκσυγχρονισμένα εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (H/Y) πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονους Η/Υ τόσο σε υλικό όσο και σε προγράμματα, ευρύχωρα και πλήρως κλιματιζόμενα που μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα 40 φοιτητές. Σε κάθε εργαστήριο είναι εγκατεστημένοι προσωπικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους σε Δίκτυο (Network) με Server. Όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ενωμένοι με το διαδίκτυο (Internet) μέσω ADSL Business γραμμών, ώστε να παρέχεται άμεση και γρήγορη πρόσβαση όλων των φοιτητών που εργάζονται στο εργαστήριο. Στο κάθε εργαστήριο είναι ενωμένος στο δίκτυο κοινός εκτυπωτής στον οποίο μπορούν να εκτυπώνουν όλοι οι προσωπικοί υπολογιστές του εργαστηρίου. Επίσης υπάρχει multimedia projector και πίνακας για διευκόλυνση της διδασκαλίας.

  Η χρήση των εργαστηρίων και η πρόσβαση στο διαδίκτυο παρέχονται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές του κολλεγίου.

  COMPUTER LAB

   

 • To ΚES College δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση, τον εμπλουτισμό και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης του, γιατί αυτή είναι ένα από τα βασικά εργαλεία στήριξης της όλης εκπαιδευτικής προσπάθειας και φιλοσοφίας του. Εκτός από τα βιβλία, η βιβλιοθήκη του KES College περιλαμβάνει βίντεο, κασέτες, CDs, DVDs, γρήγορη σύνδεση με το διαδίκτυο για όλους τους υπολογιστές που είναι εγκαταστημένοι στο χώρο της βιβλιοθήκης και πληθώρα περιοδικών αντίστοιχων με τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν.

  Όλο το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης έχει μηχανογραφηθεί σε ειδικό και εύχρηστο σύστημα βιβλιοθηκονομίας, ούτως ώστε οι φοιτητές να είναι σε θέση να εντοπίζουν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή τα βιβλία που επιθυμούν. Κάθε χρόνο προστίθενται στη βιβλιοθήκη πολλές νέες εκδόσεις ειδικών βιβλίων και περιοδικών που σχετίζονται με τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται. Η αναζήτηση και προκράτηση βιβλίων της βιβλιοθήκης του KES College γίνεται και μέσω της ιστοσελίδας μας.

  Η βιβλιοθήκη του KES College ανακαινίσθηκε και επεκτάθηκε πρόσφατα για να προσφέρει άνεση στους φοιτητές μας. Παράλληλα, στο χώρο της βιβλιοθήκης υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (WiFi) για πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

  Εκτός από τα πιο πάνω, η βιβλιοθήκη του KES College έχει επεκταθεί με πρόσβαση των χρηστών και σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες: Έχει υπογραφεί συμφωνία με την διεθνή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη EBSCO, μέσω της οποίας οι φοιτητές και το προσωπικό του Κολλεγίου μπορεί να έχει δωρεάν πρόσβαση μέσω διαδικτύου σε 150.000 περίπου βιβλία.

  library 1

 • Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας  του KES College έχει την ευθύνη για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και πληροφοριών σε θέματα σπουδών, φοιτητικής ζωής, κανονισμών και γενικά για τις οποιεσδήποτε ανάγκες των φοιτητών κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο KES College. 

  Welfare Buling 2022

  Students Affair

  Students Affair3

  Students Affair4

 • Στις εγκαταστάσεις του KES College περιλαμβάνεται φυσικά και η καφετέρια, η οποία προσφέρει ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για ξεκούραση και ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων τόσο μεταξύ των φοιτητών όσο και μεταξύ των καθηγητών και των φοιτητών. Διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό καλυμμένο χώρο και δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο (WiFi).

  CAFE 1

  cafe

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]