Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου

Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου
3 έτη/180 ECTS, Ανώτερο Δίπλωμα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Το τριετές Πρόγραμμα Σπουδών «Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου» έχει κοινά τα δύο πρώτα χρόνια φοίτησης με το αντίστοιχο διετές Πρόγραμμα Σπουδών «Κηποτεχνία» που προσφέρεται στο KES College.  Το τριετές πρόγραμμα αυτό κτίζει πάνω στις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν οι φοιτητές/τριες κατά τα δύο πρώτα χρόνια φοίτησης, στα οποία με γνώμονα το ρητό “μαθαίνεις κάνοντας”, οι φοιτητές/τριες εισάγονται σε ιστορικές και σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές για την Κηποτεχνία, το Σχεδιασμό Κήπου και την Τοπιοτέχνηση, τις Καλλιέργειες και τη Δενδροκομία που είναι κατάλληλες για το Μεσογειακό Κήπο και Τοπίο.  Στο τρίτο έτος προσφέρονται ανώτερου επιπέδου τεχνικές στην Κηποτεχνία, το Σχεδιασμό Κήπου και την Τοπιοτέχνηση, ενώ ταυτόχρονα οι φοιτητές/τριες αποκτούν τις βάσεις για τη δημιουργία και τη λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης στον τομέα αυτό.

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
  • Τίτλος Σπουδών: Ανώτερο Δίπλωμα στην Κηποτεχνία και Σχεδιασμό Κήπου
  • Φοίτηση: Πρωινή ή Βραδινή
  • Κριτήρια Εισδοχής: Απολυτήριο Λυκείου ή Ιδιωτικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy