Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Κηποτεχνία

Κηποτεχνία
2 έτη/120 ECTS, Δίπλωμα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Στην Κύπρο, όπου η παράδοση στην Κηποτεχνία και την Τοπιοτέχνηση είναι σχετικά μικρή, το Μεσογειακό κλίμα δημιουργεί ιδιαίτερες προκλήσεις, οι οποίες συνεπάγονται όμως εξειδικευμένη προσαρμογή των παραδοσιακών μεθόδων, υλικών και πρακτικών.  Το διετές Πρόγραμμα Σπουδών «Κηποτεχνία» είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα, το οποίο με γνώμονα το ρητό «μαθαίνεις κάνοντας», εισαγάγει τους/τις φοιτητές/τριες σε ιστορικές και σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές για την Κηποτεχνία, τις Καλλιέργειες και τη Δενδροκομία, που είναι κατάλληλες για το Μεσογειακό κλίμα.  Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στην Κηποτεχνία για ξηροθερμικά περιβάλλοντα, παραθαλάσσια τοπία και ορεινές περιοχές.

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
  • Τίτλος Σπουδών: Δίπλωμα στην Κηποτεχνία
  • Φοίτηση: Πρωινή ή Βραδινή
  • Κριτήρια Εισδοχής: Απολυτήριο Λυκείου ή Ιδιωτικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy