Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Logistics

Logistics
2 years/120 ECTS, Diploma, Plus an Optional Foundation Year

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Η Εφοδιαστική (Logistics), αφορά την οργάνωση, διακίνηση και φύλαξη υλικών και των ανθρώπων που σχετίζονται με αυτά. Κατ΄επέκταση, είναι η επιστήμη της τάξης και της βελτιστοποίησης όλων των ανθρώπινων προσπαθειών.  Από την ταξινόμηση λαχανικών μέχρι την παραγωγή χάλυβα και την εξερεύνηση του διαστήματος.  Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των σύγχρονων οικονομιών, μια δέσμη από εργαλεία, τεχνικές και στρατηγικές που συνοδεύουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες από την έναρξη της διαδικασίας μέχρι την παραγωγή, τη φύλαξη και την αποστολή τους και τη διανομή τους στους τελικούς καταναλωτές.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]