Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Εφοδιαστική / Logistics

Εφοδιαστική / Logistics
2 years/120 ECTS, Diploma

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

«Το διετές πρόγραμμα “Εφοδιαστική / Logistics (2 Έτη/120 ECTS, Δίπλωμα)” είναι επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο αφορά στις λειτουργίες και διαδικασίες  της Εφοδιαστικής / Logistics στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Είναι πλέον γεγονός ότι οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τα Logistics ως στρατηγικής σημασίας διαδικασίες που συμβάλλουν άμεσα στη μεγιστοποίηση του κέρδους τους αλλά και στη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις αγορές που δραστηριοποιούνται.

Τα Προγράμματα Σπουδών Εφοδιαστικής (Logistics) που προσφέρει το KES College, τα οποία είναι Αξιολογημένα και Πιστοποιημένα  από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.), είναι τα μοναδικά στην Κύπρο που καλύπτουν όλο το σχετικό με την επιστήμη αυτή φάσμα.

Στόχος του εν λόγω Προγράμματος Σπουδών είναι να δώσει στους φοιτητές σημαντικές θεωρητικές αλλά κυρίως, πρακτικές γνώσεις αναφορικά με το αντικείμενο των σπουδών τους με αποτέλεσμα την κατάταξη και εδραίωσή τους ως ικανά στελέχη στην ήδη ή μετέπειτα εργασία τους.

  • Επιλογή σε Ελληνική ή Αγγλική Γλώσσα
  • Επιλογή για βραδινή παρακολούθηση των μαθημάτων
  • Φοίτηση 3 φορές την βδομάδα

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy