Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων

Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων
2 έτη/120 ECTS, Δίπλωμα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Ένα από τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών του KES College είναι το Πρόγραμμα Σπουδών “Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων”. Η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία σημειώνουν ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο, όπως επίσης παρατηρείται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και έχει στόχο την προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος.

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Σπουδών του KES College Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων είναι το μοναδικό Πρόγραμμα Σπουδών στην Κύπρο που καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες εκπαίδευσης των νέων γεωργών τόσο στη φυτική (π.χ. λαχανοκομία, αμπελουργία-οινολογία, δενδροκομία, αρωματικά φυτά) όσο και στη ζωική (π.χ. πτηνοτροφία, κτηνοτροφία, γαλακτοκομία, μελισσοκομία) βιολογική παραγωγή. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα υποστήριξης στη διαμόρφωση επενδυτικών σχεδίων, προς αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων της Ε.Ε. και της Κυπριακής Δημοκρατίας που προσφέρονται για την αγροτική ανάπτυξη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Το Πρόγραμμα Σπουδών Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της θεωρητικής και πρακτικής άσκησης των φοιτητών του μέσα από σημαντικές συνεργασίες με υπερσύγχρονα βιολογικά αγροκτήματα και επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς επίσης και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Κύπρου.

Το σύνολο των θεωρητικών μαθημάτων του Προγράμματος προσφέρονται και εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, μειώνοντας την ανάγκη μετακίνησης των φοιτητών του, ενώ υπάρχει και η ευελιξία προσφοράς μεμονωμένων μαθημάτων σε ενδιαφερόμενους για ειδικά θέματα της βιολογικής παραγωγής.

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
  • Τίτλος Σπουδών: Δίπλωμα Τεχνικού Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων
  • Φοίτηση: Πρωινή ή Βραδινή
  • Κριτήρια Εισδοχής: Απολυτήριο Λυκείου ή Ιδιωτικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy