Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Travel & Tourism Management

Travel & Tourism Management
3 years/180 ECTS, Higher Diploma, Plus an Optional Foundation Year

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Ο τομέας των ταξιδιών και του τουρισμού είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια βιομηχανία αφού ο αριθμός των ταξιδιωτών αυξάνεται ραγδαία. Αυτό δημιούργησε την ανάγκη για κατάρτιση ατόμων με γνώσεις και δεξιότητες που φιλοδοξούν να εργοδοτηθούν και στη συνέχεια, να ηγηθούν των εξελίξεων στον τομέα αυτό. Το Πρόγραμμα Σπουδών “Travel & Tourism Management” παρέχει μια πολύπλευρη προσέγγιση στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού με έμφαση στη διοίκηση και στην επιχειρησιακή διαχείριση.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy