Σεμινάριο Τεχνητών Νυχιών

Σεμινάριο Τεχνητών Νυχιών

03 Ιουνίου 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο «Τεχνητών Νυχιών», το οποίο διοργανώθηκε από τα Αξιολογημένα - Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής του KES College.

Το Σεμινάριο απευθυνόταν σε αρχάριες που επιθυμούν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση ή/και εξειδίκευση στο χώρο της περιποίησης νυχιών.

Η διάρκεια του Σεμιναρίου ήταν 28 ώρες και πραγματοποιήθηκε σε 5 συναντήσεις από τις 21 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου 2021.

Η θεματολογία του Σεμιναρίου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς. Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να καταρτιστούν σε διάφορες μεθόδους τεχνητών νυχιών, όπως μαλακό τζελ σε φυσικό νύχι, τόσο στο χέρι όσο και στο πόδι, σκληρό τζελ σε φυσικό και ψεύτικο νύχι, όπως επίσης και στην επέκταση νυχιών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν ο τεχνικές Nail Art που παρουσιάστηκαν την τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου όπου εντυπωσίασαν τις συμμετέχουσες.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της υγείας βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας.

Οι συμμετέχουσες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από την εφαρμογή του προγράμματος του Σεμιναρίου, τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητες που απέκτησαν με τη συμμετοχή τους σε αυτό. Στο τέλος, απονεμήθηκε σε όλες τις συμμετέχουσες Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Με την απόκτηση του Πιστοποιητικού Παρακολούθησης από το KES College, ενός αναγνωρισμένου και καταξιωμένου στα Κυπριακά δρώμενα Κολλεγίου, οι συμμετέχουσες μπορούν εργαστούν είτε σε Σαλόνια/Κέντρα Ομορφιάς είτε σε Ξενοδοχεία είτε σε μεγάλα Κομμωτήρια κ.λπ. είτε ως ελεύθερες επαγγελματίες.

Λόγω και του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε, σύντομα θα διοργανωθεί και δεύτερο σεμινάριο «Τεχνητών Νυχιών».

Το KES College διοργανώνει τακτικά ταχύρρυθμα Σεμινάρια για όσες/όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε διάφορα θέματα Αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ταχύρρυθμων Σεμιναρίων σε θέματα Αισθητικής ως επίσης και για τα Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22875737 ή να στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kescollege.ac.cy ή ακολουθείστε μας στο Facebook και Instagram.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy