Greek

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

 

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  Προγράμματα Σπουδών: HOTEL MANAGEMENT, TRAVEL AND TOURISM MANAGEMENT, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, LOGISTICS

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Κώστας Γεροκώστας είναι Λέκτορας στο ΚES College από το 2005 - 5/2016 και από το 10/2017. Είναι κάτοχος  μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ και πτυχίου (BSc) Marketing Management από το Πανεπιστήμιο Florida Metropolitan. Διετέλεσε Deputy Academic Director το 5/2016-1/2017 σε εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης εργάστηκε ως Head of the Marketing & Subscriptions Service Department την περίοδο 2004-2008 στην εταιρεία CreditInfo Cyprus και το 2000-2002 στην εταιρεία Leptos Group of Companies ως Marketing Executive. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

  Προγράμματα Σπουδών: LOGISTICS, HOTEL MANAGEMENT, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Δημήτρης Δημητρίου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2015. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πτυχίου στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά από το University of North Texas. Έλαβε μέρος σε διάφορα σεμινάρια που σχετίζονται με παιδαγωγικά και την επιστήμη του. Εργάστηκε στο Pascal English School ως καθηγητής Λογιστικής και χρηματοοικονομικών την περίοδο 2000 - 2014. Επίσης δίδαξε Λογιστική στο ΑΞΙΚ το 1999 - 2001 και σε φροντιστήριο το 1992 - 1999. Εργάστηκε στην εταιρεία J & P (Σαουδική Αραβία) ως Ελεγκτής το 1988-1991. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

  Προγράμματα Σπουδών: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, FOUNDATION PROGRAMME, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Νικολέττα Κλείτου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2018. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MSc) in Computer and Internet Technologies από το University of Strathclyde και Πτυχίου (BSc) in Computer Science από το Cyprus College. Έχει δέκα έτη διδακτικής εμπειρίας στην ιδιωτική και στη δημόσια εκπαίδευση, καθώς εργάστηκε από το 2008 ως το 2011 στο Ινστιτούτο Πληροφορικής Αμφορέας, ενώ από το 2012 ως σήμερα συνεργάζεται με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ως εκπαιδευτικός πληροφορικής σε ποικίλες δομές εκπαίδευσης (Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, Επιμορφωτικά Κέντρα, Νέα Σύγχρονη Μαθητεία και Ολοήμερα σχολεία) στην εκπαίδευση ανηλίκων και ενηλίκων. Προγενέστερα εργάστηκε ως αναλύτρια/προγραμματίστρια στην Interlife Insurance Ltd (2006-2009). Το 2015 συμμετείχε στο Διεθνές Ερευνητικό Πρόγραμμα PISA ως εξωτερικός συνεργάτης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Διδάσκει θέματα σχετικά με την Επιστήμη της Πληροφορικής και επιμορφώνεται διαρκώς σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

  Προγράμματα Σπουδών: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ME ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, FOUNDATION PROGRAMME

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η Δρ. Άντρια Κολοκάση είναι Ανώτερη Λέκτορας στο KES College από το 2019. Είναι κάτοχος Πτυχίου Ιστορίας-Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από όπου αποφοίτησε το 2009, καθώς και Μεταπτυχιακού από το τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το 2019 απέκτησε με άριστα το Διδακτορικό της, με τίτλο: «Σπουδή στον Ερωτόκριτο: Μια μελέτη του ιστορικού και φιλοσοφικού του πλαισίου», από το τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών της εξασφάλισε υποτροφίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο παρελθόν εργάστηκε στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης και συμμετείχε σε επιστημονικά συνέδρια στην Κύπρο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς της.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: LOGISTICS 

  Προγράμματα Σπουδών: LOGISTICS

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Δημήτρης Κωνσταντίνου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2017. Είναι κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος από το Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο (ΑΤΙ) στον κλάδο Μηχανολογίας και Πτυχίου (BSc) Technology Management του Πανεπιστήμιου Oxford Brookes University. Επιπλέον κατέχει ΜΒΑ από το CIIM.

  Η επαγγελματική του καριέρα, ξεκίνησε το 2004 μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Ξεκίνησε στην εταιρεία MPM Eurocars, ως Υπεύθυνος Αγορών και Βοηθός Αποθήκης και Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το 2006 εργάστηκε στην εταιρεία ALCO Filters Ltd, όπου για ένα χρόνο δούλευε ως Υπεύθυνος Πωλήσεων για πελάτες εντός Κύπρου, κυρίως Μηχανικούς αλλά και καταστήματα εξαρτημάτων. Στη συνέχεια, εργάστηκε μέχρι το 2010 στο τμήμα Μηχανικής και Αποθήκης των Κυπριακών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ως Υπεύθυνος Αποθήκης και Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Aπό το 2015 επέστρεψε στο χώρο των αυτοκινήτων και ειδικά στα εξαρτήματα, στην εταιρεία ΕΤΕΧ  Ltd, ως  Συντονιστής Πωλήσεων Ομίλου και Υπεύθυνου Εισαγωγών και Εξαγωγών. Έκτοτε εργάζεται σε τμήμα Τράπεζας για Πελάτες Eξωτερικού και Ελέγχου, για μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Κύπρο. Παράλληλα, από το 2017 πραγματοποιεί διαλέξεις σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του Κολλεγίου στον τομέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.

   

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Συντονιστής Προγράμματος Σπουδών, Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, LOGISTICS

  Προγράμματα Σπουδών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, LOGISTICS, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Μαρίνα Κωνσταντίνου είναι «Συντονίστρια των Προγραμμάτων Σπουδών Logistics, Business Management, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές» και Ανώτερος Λέκτορας στο KES COLLEGE από το 2019. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Logistics and Supply Chain Management από το Cranfield University και Πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκε επιτυχώς στο χώρο του λιανικού εμπορίου στη θέση Purchasing Executive όπου και ειδικεύτηκε στα τρόφιμα και τη διαχείρηση τους μέσα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Επίσης εργάστηκε για επτά χρόνια στη θέση Purchasing Manager στον τομέα της βιομηχανίας. Διδάσκει θέματα της ειδικότητας της.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

  Προγράμματα Σπουδών:  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΙ (ΤΕΧΝΙΚΟΙ) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Μαρία Παντελή είναι Λέκτορας στο KES College από το 2002. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΑ) Contemporary English Language and Linguistics από το Πανεπιστήμιο του Reading και Πτυχίου (BA) English Literature (Concentration in Linguistics) από το Deree (Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθήνας). Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο στην ειδικότητά της όσο και σε θέματα διδακτικής. Από το 2002-2010 εργάστηκε σε φροντιστήρια ως καθηγήτρια Αγγλικών. Διδάσκει μαθήματα της ειδικότητάς της.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Η/Υ

  Προγράμματα Σπουδών: ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, HOTEL MANAGEMENT, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Σοφία Πρατζιώτη είναι Λέκτορας στο ΚES College από το 2017. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου International Business, από το University of Birmingham και Μεταπτυχιακού τίτλου στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης κατέχει πτυχίο Πληροφορικής από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Από το 2010 εργάζεται ως Λέκτορας και συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, διδάσκοντας θέματα της ειδικότητας της. 

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΕΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

  Προγράμματα Σπουδών: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Ειρήνη Σταυρίδη είναι Λέκτορας στο KES College από το 2018. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Έχει 36 χρόνια διδακτική πείρα σε ακαδημαϊκά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, διδάσκοντας μαθήματα Ελληνικής και Αγγλικής Δακτυλογραφίας, Ελληνικής Στενογραφίας  και Λογιστικής. Από το 2002 μέχρι σήμερα διατηρεί τα Φροντιστήρια Ειρήνη Σταυρίδη. Αρκετές μαθήτριες της έχουν διακριθεί με παγκύπρια και παγκόσμια βραβεία στις εξετάσεις LCCI Text Production II και III level. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς της.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]