Greek

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

 

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρη Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Supply Chain and Logistics

  Προγράμματα Σπουδών: Εφοδιαστική / Logistics

  Ο κ. Ανδρέας Αδάμου είναι Λέκτορας στο KES college από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2022). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Procurement, Logistics and Supply Chain Management» από το Πανεπιστήμιο του Salford, Manchester και Πτυχίου (ΒΑ) «Business Management with Accounting and Finance» από το Πανεπιστήμιο του West of England, Bristol. Από το 2021 εργάζεται σαν E-commerce Assistant Manager στην εταιρεία C.A Papaellinas Emporiki LTD και από το 2019 μέχρι το 2021 εργάστηκε σαν Outbound Team Leader στην εταιρεία Amazon UK. Επίσης από το 2017 μέχρι το 2019 εργάστηκε στην εταιρεία Eurofreight Logistics σαν Logistics Coordinator. 

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρη Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Ελληνική & Αγγλική Δακτυλογραφία

  Προγράμματα Σπουδών: Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές 

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Χριστίνα Ασκαλίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, με ειδίκευση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές  του  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2014 έχει εργαστεί ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα σε Δικηγορικό Γραφείο και σε εταιρείες παροχής Λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ως Διοικητική Υπάλληλος, Corporate Administrator και Λογίστρια. Μιλάει τρεις γλώσσες, ήτοι Αγγλικά, Ρωσικά και Γαλλικά. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού ECDL και Πιστοποιητικών Αγγλικής και Ελληνικής Δακτυλογραφίας του LCCI και Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, αντίστοιχα. 

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

  Θέση: Συντονιστής Προγράμματος Σπουδών, Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: Δοίκηση Επιχειρήσεων

  Προγράμματα Σπουδών: Γαστρονομικές Τέχνες, Αισθητική, Διοίκηση Ιατρικών Επισκεπτών, Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Εφοδιαστική

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο Δρ. Κωνσταντίνος Δέδες είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, της National Academy of Business Administration της Νέας Υόρκης, με ειδίκευση στα Διεθνή Επιχειρησιακά Χρηματοοικονομικά και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο ίδρυμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση την Επιχειρησιακή Στρατηγική και Λήψη Αποφάσεων. Από το πανεπιστήμιο Αιγαίου έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο στην επιχειρησιακή στρατηγική και πολιτική ως Ειδικός Μεταπτυχιακός Υπότροφος και παράλληλα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (M.Sc.) του προγράμματος Ναυτιλία, Μεταφορές  και Διεθνές Εμπόριο.

  Έχει εργαστεί ως Ανώτερος Λέκτορας και Ακαδημαϊκός Διευθυντής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου Glyndwr και του κολλεγίου Blake Hall College του Λονδίνου. Επίσης έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλους οργανισμούς παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως και στέλεχος στο Χρηματιστήριο της Θεσσαλονίκης. Από το 2021, έχει αναλάβει τα καθήκοντα Συντονιστή του Προγράμματος Διοίκησης επιχειρήσεων στο KES College, μαζί με διάφορα διδακτικά αντικείμενα.

  Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας (ISO 9000), περιβάλλοντος (ISO 14000) και ασφάλειας πληροφοριών (ISO 27000), καθώς επίσης και ειδικευμένος στη Διαχείριση Κρίσεων.

  Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων με δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις, ενώ έχει βραβευτεί από το World Ports Association για την ερευνητική του εργασία, σχετικά με την Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στα κύρια λιμάνια της Ελλάδας και από την Oxford Innovation και το Small Business Assοciation της Αγγλίας για την καινοτόμο πρότασή του στη στρατηγική ανάπτυξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Λογιστική

  Προγράμματα Σπουδών: Hotel Management, Business Management, Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής, Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Δημήτρης Δημητρίου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2015. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πτυχίου στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά από το University of North Texas. Έλαβε μέρος σε διάφορα σεμινάρια που σχετίζονται με παιδαγωγικά και την επιστήμη του. Εργάστηκε στο Pascal English School ως καθηγητής Λογιστικής και χρηματοοικονομικών την περίοδο 2000 - 2014. Επίσης δίδαξε Λογιστική στο ΑΞΙΚ το 1999 - 2001 και σε φροντιστήριο το 1992 - 1999. Εργάστηκε στην εταιρεία J & P (Σαουδική Αραβία) ως Ελεγκτής το 1988-1991. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Supply Chain and Logistics

  Προγράμματα Σπουδών: Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:  Ο κος Λοΐζος Ηρακλέους είναι καθηγητής στο Κολλέγιο ΚΕΣ από το 2021. Είναι κάτοχος Πτυχίου στo Industrial Engineering από το Northeastern University. Από το 2020 εργάζεται στην Iminder Ltd στη θέση του Σύμβουλου Επιχειρήσεων κατέχοντας τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή. Διδάσκει σε θέματα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics. Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από τους κλάδους του φαρμάκου (Pzifer) ακολούθως του Horeca (Douwe Egberts coffee) και λιανεμπορίου ως Μηχανικός Πωλήσεων (όμιλος CiC Group). Διετέλεσε υπεύθυνος των συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας Planning Cyprus Ltd, για δέκα έτη, ενώ τα τελευταία έτη κατείχε τη θέση του Logistics Engineer σε εταιρεία 3PL στη Κύπρο.

  Κατά την μακρόχρονη εμπειρία του συνεργάστηκε ως Επιστημονικός Σύμβουλος- Εξωτερικός Συνεργάτης σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού όπως επίσης και του Ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

  Ο κος Ηρακλέους είναι εγγεγραμμένος Μηχανικός Μηχανολόγος στο ΕΤΕΚ όπως επίσης είναι μέλος του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥ.Φ.Ε.ΑΣ).

 • Καθεστώς ΕργοδότησηςΠλήρης Απασχόληση

  ΘέσηΛέκτορας

  Ειδικότητα: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού  

  Προγράμματα Σπουδών: Hotel Management, Business Management, Διοίκηση Ιατρικών Επισκεπτών

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα. Άντρια Καλαθά είναι Λέκτορας στο ΚES College την περίοδο 02/2017 - 05/2018 και από το 10/2021 – σήμερα. Η κα. Καλαθά δραστηριοποιείται στον Τομέα της Υγείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εργάστηκε ως Προϊστάμενη τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού σε μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο και συνεχίζει την πορεία της στον Τομέα της Υγείας μέχρι σήμερα σε Οργανισμό Δημόσιου Δικαίου. Η εμπειρία της περιλαμβάνει πολλές ώρες διδασκαλίας από το 2012 σε διάφορα Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όπου έχει εργαστεί στην επιμόρφωση και εκπαίδευση ενηλίκων. Κατέχει πτυχίο στα Μαθηματικά από το Sheffield Hallam University, UK και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές μεταξύ άλλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο CIIM και στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει επίσης στην κατοχή της το IPGCE από το University of Buckingham. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΝΑΔ από το 2020. Έχει στο ενεργητικό της εκπαιδεύσεις σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοίκησης σε Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια στην Κύπρο. Είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να βοηθηθεί μεταφέροντας όσα έχει αποκομίσει από τις επαγγελματικές και άλλες εμπειρίες της.

   

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση

  Θέση: Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: Μαθηματικά και Στατιστική

  Προγράμματα Σπουδών: Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:  H Δρ. Σοφία Κυριάκου είναι Ανώτερος Λέκτορας στο KES College από το 2020. Είναι κάτοχος Διδακτορικού στη Στατιστική (University College London), Μεταπτυχιακού στην Εφαρμοσμένη Στατιστική  (University of Oxford) και Πτυχίου στα Μαθηματικά (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Από το 2011 έχει διδακτική εμπειρία Στατιστικής στην Ανώτερη Εκπαίδευση και Μαθηματικών στη Μέση Εκπαίδευση.

  Δημοσιεύσεις:

  Kyriakou, S., Kosmidis, I., & Sartori, N. (2019). Median bias reduction in random-effects meta-analysis and meta-regression. Statistical methods in medical research28(6), 1622-1636.  

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

  Θέση: Συντονίστρια Προγράμματος Σπουδών, Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: Δοίκηση Επιχειρήσεων, Εφοδιαστική

  Προγράμματα Σπουδών:  Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές, Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Hotel Management, Εφοδιαστική

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Μαρίνα Κωνσταντίνου είναι Συντονίστρια των Προγραμμάτων Σπουδών Εφοδιαστική, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές και Ανώτερος Λέκτορας στο KES COLLEGE από το 2019. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Logistics and Supply Chain Management από το Cranfield University και Πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκε επιτυχώς στο χώρο του λιανικού εμπορίου στη θέση Purchasing Executive όπου και ειδικεύτηκε στα τρόφιμα και τη διαχείρηση τους μέσα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Επίσης εργάστηκε για επτά χρόνια στη θέση Purchasing Manager στον τομέα της βιομηχανίας. Διδάσκει θέματα της ειδικότητας της.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση

  Θέση: Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Προγράμματα Σπουδών: Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο Δρ. Χριστόδουλος Νίκου συνεργάζεται ως Λέκτορας με το KES College από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στη «Διασφάλιση Ποιότητας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στο γνωστικό αντικείμενο της «Διοίκησης Προμηθειών» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ο κ. Νίκου έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και έχει μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων/διαλέξεων στον συγκεκριμένο τομέα και στο ‘’Project Management’’. Επίσης, έχει ολοκληρώσει το διαπιστευμένο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών ‘’Certificate in Supply Management’’. Από το 2001, ασχολείται επαγγελματικά και σε θέσεις ευθύνης με την εφοδιαστική αλυσίδα και το 2013 διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών. Έχει διδάξει επί σειρά ετών logistics στην Ελληνική Στρατιωτική Σχολή και Project Μanagement σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση

  Θέση: Ανώτερος Λέκτορας

  Ειδικότητα: Ελληνική Γλώσσα

  Προγράμματα Σπουδών: Δημοσιογραφία με ΔΣ, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές 

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η Δρ. Ανθή Παπαδοπούλου είναι Ανώτερη Λέκτορας στο KES College από το 2021. Είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στον Τομέα Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου  με αντικείμενο τη διδασκαλία της γλώσσας. Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδας από το 2017. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές στον Τομέα Παιδαγωγικής είχαν ως αντικείμενο τη μελέτη και την έρευνα σχολικών βιβλίων και προγραμμάτων σπουδών. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Σήμερα εργάζεται επίσης ως Ειδικός Επιστήμονας Διδασκαλίας στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου στο γνωστικό αντικείμενο της Γλώσσας και συνεργάζεται με τον Όμιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας. Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και σε ερευνητικές ομάδες. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης Σχολικών Βιβλίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα και οι δημοσιεύσεις της εστιάζουν σε ζητήματα διδασκαλίας της γλώσσας, σχολικών βιβλίων, Παιδαγωγικής της Ειρήνης και μεθοδολογίας της ποιοτικής έρευνας.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερικής Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων 

  Προγράμματα Σπουδών: Ιατρικοί Επισκέπτες, Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, Hotel Management, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές, Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα. Έλενα Παναγιώτου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2020.  Είναι κάτοχος MBA του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης και απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών της σχολής Οικονομικών Σπουδών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επιπλέον, είναι υποψήφια διδάκτορας στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επίδραση της εταιρικής κουλτούρας στις λογιστικές διαδικασίες και στη σύνδεση μεταξύ ικανοποίησης και αφοσίωσης των εργαζομένων με την παραγωγικότητά τους.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Πληροφορική 

  Προγράμματα Σπουδών: Hotel Management, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές 

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Σοφία Πρατζιώτη είναι Λέκτορας στο ΚES College από το 2017. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου International Business, από το University of Birmingham και Μεταπτυχιακού τίτλου στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης κατέχει πτυχίο Πληροφορικής από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Από το 2010 εργάζεται ως Λέκτορας και συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, διδάσκοντας θέματα της ειδικότητας της. 

 • Καθεστώς ΕργοδότησηςΜερική Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Λογιστική και Διεθνή Χρηματοοικονομική

  Προγράμματα Σπουδών: Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κ. Γιάννης Σολωμού διδάσκει το μάθημα χρηματοοικονομικής στο Tμήμα Εφοδιασμού (Logistics) του KES College από το Νοέμβριο του 2021. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου ACA από το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και Ουαλίας (ICEAW) όπως επίσης και κάτοχος Πτυχίου  στα Τραπεζικά και Διεθνή Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Cass Business School, City University, London. Από το 2011 εξασκεί το επάγγελμα του λογιστή/ελεγκτή και κατέχει πολυετή εμπειρία σε θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη του Λογιστή και των Χρηματοοικονομικών. Είναι μέλος στο Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Αγγλίας και Ουαλίας (ICEAW) και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Supply Chain and Logistics

  Προγράμματα Σπουδών: Εφοδιαστική Αλυσίδα

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος ξεκίνησε ως Λέκτορας στο KES College από τον Ιανουάριο του 2021. Είναι ένα πολύ έμπειρο στέλεχος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με εκτεταμένη έκθεση και τεχνογνωσία στα περιβάλλοντα της παγκόσμιας αγοράς. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Στατιστικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, πιστοποιητικού Logistics από το Imadel της Ελβετίας, ενώ του έχει απονεμηθεί το πιστοποιητικό APICS-CSCP.

  Στα 30 χρόνια της καριέρας του κατείχε πολλές εκτελεστικές θέσεις ως Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics καθώς και Γενικός Διευθυντής σε αξιόπιστους εθνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λειτουργώντας σε διαφορετικά κανάλια διανομής και βιομηχανικούς κλάδους.

  Ο Κωνσταντίνος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην Κύπρο και την Ελλάδα και έχει εκπαιδεύσει διάφορους επαγγελματίες σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας με περισσότερες από 2000 ώρες σεμιναρίων στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τα ΗΑΕ και το Κατάρ Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Επιχειρήσεων (ΚΥΦΕΑΣ), μέλος της ELA (European Logistics Association) και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EEL (Ελληνική Εταιρεία Logistics).

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Νομική

  Προγράμματα Σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Hotel Management

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κ. Βασίλης Χαραλάμπους είναι Λέκτορας στο KES College από το 2021. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εγκληματολογία και Ποινική Δικονομία από το University of Portsmouth (UK) και κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Leicester University (UK). Ο κ. Χαραλάμπους εργάζεται ως Δικηγόρος στον δικηγορικό οίκο George Z. Georgiou & Associates LLC και ασχολείται με την παροχή συμβουλών σε πελάτες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για θέματα αναδυόμενων τεχνολογιών και προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών Blockchain, Crypto-assets και Distributed Ledger Technology. Είναι επίσης ο υπεύθυνος του τμήματος Τεχνολογίας (GZGTech). Είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τεχνολογίας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και ομιλητής σε συνέδρια Τεχνολογίας. Διδάσκει θέματα της ειδικότητας του.

 • Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

  Θέση: Λέκτορας

  Ειδικότητα: Διοίκηση Επιχειρήσεων/ Marketing

  Προγράμματα Σπουδών: Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές, Business Management

  Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Κώστας Γεροκώστας είναι Λέκτορας στο ΚES College από το 2005 - 5/2016 και από το 10/2017 - σήμερα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ και πτυχίου (BSc) Marketing Management από το Πανεπιστήμιο Florida Metropolitan. Διετέλεσε Deputy Academic Director το 5/2016-1/2017 σε εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης εργάστηκε ως Head of the Marketing & Subscriptions Service Department την περίοδο 2004-2008 στην εταιρεία CreditInfo Cyprus και το 2000-2002 στην εταιρεία Leptos Group of Companies ως Marketing Executive. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy