Σεμινάρια και Εκδηλώσεις στο KES College
- 17 Μαΐου, 2022
- Posted by: kescollege
- Category: KES College News
Για άλλη μία χρονιά, το KES College ολοκληρώνει με επιτυχία την ακαδημαϊκή χρονιά με διάφορες εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές ποικίλουν και αφορούν πρώτιστα τους δικούς του φοιτητές αλλά και την κοινωνία στο σύνολο.
Την άνοιξη 2022 έχουν πραγματοποιηθεί οι πιο κάτω εκδηλώσεις:
- 14 Φεβρουαρίου 2022
Εργαστήρι «Ετοιμασία γλυκών Αγίου Βαλεντίνου» με την Μαρία Προδρόμου, Καθηγήτρια Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
- 23 Φεβρουαρίου 2022
Φοιτητές μας ετοίμασαν κρέπες στο Γυμνάσιο «Αγίου Στυλιανού» Λακατάμιας ώστε να μαζευτούν χρήματα για το ταμείο απόρων μαθητών του γυμνασίου.
- 2-3 Μαρτίου 2022
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής για «Επικαλύψεις Γλυκών» με τον σεφ της εταιρείας ANGEO κ.Παναγιώτη Κυιμά
- 9 Μαρτίου 2022
Διάλεξη και εργαστήρι για τα «Κυπριακά Βότανα στη Μαγειρική» από την καθηγήτρια Κηποτεχνίας κα.Αντωνία Στέλικου και Μαγειρικής κ.Άριστο Νικολάου
- 17 Μαρτίου 2022
Εργαστήρι με θέμα τα «Κυπριακά Ψωμιά» σε συνεργασία με τους αλευρόμυλους Χατζηγιωρκή και τον chef Γιώργο Τζωρτζή.
- 18 Μαρτίου 2022
Εργαστήρι με θέμα «Κυπριακά Αρτοποιήματα» με τον chef Μιχάλη Διόλα
- 23 Μαρτίου 2022
Διάλεξη για την «Νορβηγική Κουζίνα» με τον chef Bard Koen.
- 7 Απριλίου 2022
Διάλεξη στο Λύκειο «Μακαρίου Γ’» στη Λάρνακα με θέμα «Μικρασιάτικη Κουζίνα» με τον κ.Παναγιώτη Χατζησυμεού – Συντονιστή των Προγραμμάτων Σπουδών.
- 14 Απριλίου 2022
Διάλεξη/Εργαστήρι με την καθηγήτρια Κηποτεχνίας, κα.Ευφροσύνη Αντωνίου, κ.Πανίκο Ναζίρη και κ.Davide Iori από την Ιταλία με θέμα «Τα κρασιά από το αμπέλι στην κατανάλωση».
- 15 Απριλίου 2022
Διαδικτυακή διάλεξη στους φοιτητές των ΜΙΕΕΚ με θέμα «Αεροπορικά Φαγητά» με τον κ.Παναγιώτη Χατζησυμεού – Συντονιστή των Προγραμμάτων Σπουδών.
- 4 Μαΐου 2022
Εργαστήρι «Τεχνικές ετοιμασίας – Μικρά σοκολατάκια» με τον σεφ της ANGEO Παναγιώτη Κυιμά
Οι φοιτητές των Αξιολογημένων-Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής της Σχολής Επισιτιστικών Σπουδών του KES College, είναι παράδοση πλέον κάθε χρόνο, να έχουν τις επιπρόσθετες ευκαιρίες εμπλουτισμού των γνώσεων τους με επιλεγμένα σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια και επισκέψεις σε χώρους επαγγελματικού ενδιαφέροντος διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τις επιλογές τους.