Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Εφοδιαστική Αλυσίδα

Εφοδιαστική Αλυσίδα
Επικέντρωση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και Λειτουργίες
3 έτη /180 ECTS, Ανώτερο Δίπλωμα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Το Πρόγραμμα Σπουδών “Εφαρμοσμένη Εφοδιαστική”, σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη για εκπαίδευση στις μεταφορές από την αρχή μέχρι τον τελικό προορισμό, για κάθε έναν που εμπλέκεται στην τοπική ή τη διεθνή παραγωγή και διακίνηση εμπορευμάτων και υπηρεσιών. Στα δύο πρώτα χρόνια του προγράμματος οικοδομούνται τα θεμέλια και οι βάσεις της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Στο τρίτο έτος του προγράμματος σπουδών επεκτείνεται περαιτέρω αυτή η προσέγγιση και δίνεται στους φοιτητές η ευκαιρία να επικεντρωθούν σε μια από τις τρεις προαιρετικές, εξειδικευμένες περιοχές, όπου θα μπορούσαν να εφαρμόσουν με τον καλύτερο τρόπο την τεχνογνωσία τους σε θέματα Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy