Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Business Management

Business Management
Concentration in Business Administration
4 years/240 ECTS, Bachelor, Plus an Optional Foundation Year

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε)
  • Κρατική Χορηγία μέχρι €3.420 και Φοιτητική Μέριμνα (Στέγαση, Σίτιση, Αγορά Βιβλίων, Αγορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή) για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Το Πρόγραμμα Σπουδών "Διοίκηση Επιχειρήσεων" έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές τα στερεά θεμέλια στον τομέα των επιχειρήσεων και να τους προετοιμάσει ώστε να γίνουν σωστοί επαγγελματίες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι σε θέση να καλύψουν διευθυντικές θέσεις στον τομέα μάρκετινγκ, Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά καθώς και συστήματα διαχείρισης πληροφοριών.

Το πρόγραμμα βασίζεται στη θεωρία και στην πράξη και δίνει έμφαση στις έννοιες και στις τεχνικές που απαιτούνται για την πλήρη κατανόηση των διαφόρων πτυχών των επιχειρήσεων.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy