Δήλωση ενδιαφέροντος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, αποδέχεστε ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα στα εργαλεία μας. Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή, με στόχο να μας δώσετε μια καλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών σας, καθώς και να μας βοηθήσετε να σας προσεγγίσουμε με σχετικές πληροφορίες.

Αν προτιμάτε να παρακάμψετε αυτή τη φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μας το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο +357 22 875737.

Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
2 έτη/120 ECTS, Δίπλωμα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  • Αξιολογημένο Πρόγραμμα Σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Σήμερα, οι επιδράσεις στο φυσικό περιβάλλον ως αποτέλεσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της βιομηχανίας είναι πέραν από εμφανείς, με την κλιματική αλλαγή να απειλεί πλέον τη διαβίωση στον πλανήτη.  Έτσι, αλλαγές στις νομοθεσίες για προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον πιο συχνές και προβλέπουν πιο αυστηρά όρια και πρακτικές ώστε να προστατευτεί το περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.  Οι πρακτικές που εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις για προστασία του περιβάλλοντος χρειάζονται δυναμικά και καινοτόμα προγράμματα για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της νομοθεσίας και της αγοράς. Χρειάζονται στελέχη που να συνδυάζουν ακαδημαϊκές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες ώστε να βελτιώνουν την περιβαλλοντική τους επίδοση.

Το καινοτόμο Πρόγραμμα Σπουδών “Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης” εμπερικλείει ακριβώς τη σύγχρονη προσέγγιση στην περιβαλλοντική διαχείριση μέσα από κατάλληλα δομημένα μαθήματα που απαντούν στις ανάγκες των επιχειρήσεων και οργανισμών που καλούνται να εφαρμόσουν τη νομοθεσία και να διαχειριστούν τα περιβαλλοντικά τους θέματα.  Ο Τεχνικός Περιβαλλοντικής Διαχείρισης μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα και επί της ουσίας μια επιχείρηση να τηρεί τη νομοθεσία, να δραστηριοποιείται με περιβαλλοντική συνείδηση, να διαχειρίζεται αποδοτικά τους φυσικούς πόρους με αμοιβαίο όφελος και να απολαμβάνει το προφίλ της κοινωνικά αποδεκτής επιχείρησης. 

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
  • Τίτλος Σπουδών: Δίπλωμα Τεχνικού Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • Φοίτηση: Πρωινή ή Βραδινή
  • Κριτήρια Εισδοχής: Απολυτήριο Λυκείου ή Ιδιωτικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]