Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) με το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κύπρου

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) με το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κύπρου

19 Φεβρουαρίου 2020

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 20χρονης επιτυχούς λειτουργίας του Προγράμματος Σπουδών “Ιατρικοί Επισκέπτες” του KES College, υπογράφηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) μεταξύ του εν λόγω Προγράμματος Σπουδών του  KES College και του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Κύπρου (ΣΙΕΚ), το οποίο οριοθετεί τη μεταξύ τους συνεργασία για πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων προς αμοιβαίο όφελος.

Στόχος του Μνημονίου αυτού είναι, κυρίως, η προαγωγή του επαγγέλματος του Ιατρικού Eπισκέπτη και η ανάπτυξη και αξιοποίηση των σχέσεων του ακαδημαϊκού με τον επαγγελματικό τομέα.

Το Μνημόνιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση από κοινού δραστηριοτήτων, σεμιναρίων, ερευνών και συνεδρίων, την ανταλλαγή ακαδημαϊκών και πρακτικών γνώσεων καθώς και τη στενότερη συνεργασία του ακαδημαϊκού κόσμου και των φοιτητών με επαγγελματίες του χώρου.

Η συνεχής και ποιοτική εκπαίδευση/κατάρτιση των φοιτητών παραμένει ένας από τους κύριους στόχους του KES College και οι συνεργασίες με επαγγελματικά σωματεία, αδιαμφισβήτητα, αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο το προσφερόμενο επίπεδο γνώσης και εκπαίδευσης.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε από τον κ. Πέτρο Θ. Στυλιανού, Γενικό Διευθυντή του KES College και τον Πρόεδρο του ΣΙΕΚ κ. Σωτήρη Χαραλάμπους παρουσία μελών της διοίκησης και στελεχών των δύο μερών.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy