Πρακτική άσκηση Ιουνίου των φοιτητών «Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων»

Πρακτική άσκηση Ιουνίου των φοιτητών «Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων»

09 Ιουλίου 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, η πρακτική άσκηση των φοιτητών του Αξιολογημένου - Πιστοποιημένου Προγράμματος Σπουδών Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων του KES College. Η πρακτική άσκηση αφορούσε τα μαθήματα Βελτιωμένα Συστήματα Άρδευσης, Μελισσοκομία και Τεχνολογία Θερμοκηπίων.

Το Πρόγραμμα Σπουδών Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων είναι το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο καθότι συνδυάζει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη φυτική και τη ζωική βιολογική παραγωγή και επιπλέον, είναι το μοναδικό που προσφέρει εκπαίδευση στη Μελισσοκομία. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα υποστήριξης στη διαμόρφωση επενδυτικών σχεδίων, προς αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων της Ε.Ε. και της Κυπριακής Δημοκρατίας που προσφέρονται για την αγροτική ανάπτυξη.

Το σύνολο των θεωρητικών μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών προσφέρονται στην Ελληνική Γλώσσα και υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησής τους και εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη μετακίνησης των φοιτητών.

Περαιτέρω, υπάρχει και η ευελιξία προσφοράς μεμονωμένων μαθημάτων σε ενδιαφερόμενους για ειδικά θέματα της βιολογικής παραγωγής.

Biopractical
Biopractical 1

 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy