Παρουσίαση των εξειδικευμένων μηχανημάτων AlexPro και Cryoliposculpt από την IMPOPHAR

Παρουσίαση των εξειδικευμένων μηχανημάτων AlexPro και Cryoliposculpt από την IMPOPHAR

09 Απριλίου 2021

Στις 08 Απριλίου 2021, οι φοιτήτριες του Τετραετούς Αξιολογημένου Προγράμματος Σπουδών «Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής» του KES College είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την εταιρεία Impophar Trading House Ltd  παρουσίαση αναφορικά με τη λειτουργία και εφαρμογή των εξειδικευμένων μηχανημάτων Laser AlexPro και Cryoliposculpt της εταιρείας Biotec Italia.

Το Laser AlexPro είναι μια αποκλειστική τεχνολογία από την Biotec Italia που εκπέμπει ταυτόχρονα ή μεμονωμένα τα μήκη κύματος 760 και 808nm. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά του αλεξανδρίτη με τα πλεονεκτήματα της διόδου. Mπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια όλους τους φωτότυπους δέρματος, όλα τα είδη τρίχας με γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες.

Το Cryoliposculpt είναι μια τεχνική που καθιστά δυνατή την οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων, ακριβώς όπως συμβαίνει με τη λιποαναρρόφηση με τη διαφορά ότι είναι μια μη χειρουργική και μη επεμβατική θεραπεία. Η διαδικασία επιτρέπει σε κάποιο να συνεχίσει αμέσως τις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται χρόνος ανάκαμψης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όπου εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από τις φοιτήτριες και επιλύθηκαν αρκετές  απορίες τους.

Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των φοιτητριών Αισθητικής του KES College είναι στις προτεραιότητες του KES College και αποσκοπεί στο να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια  ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας όταν θα εργαστούν ως επαγγελματίες.

Impophar
Impophar 2
Impophar 1

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

2021 - 2022

odigos spoudon slogan

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy