Παρουσίαση της υπερσύγχρονης συσκευής Ultrajet Body Pro

Παρουσίαση της υπερσύγχρονης συσκευής Ultrajet Body Pro

22 Μαρτίου 2021

Στις 18 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση στις φοιτήτριες των Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College από την εταιρεία Kybella Beauty Ltd, στο πλαίσιο της μνημονιακής συνεργασίας τους.

Η παρουσίαση έγινε με τη χρήση της υπερσύγχρονης συσκευής Ultrajet Body Pro της εταιρείας Enco Medicalium Spain, βασισμένη σε τεχνολογία υπερήχων. Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μηχανήματος, οι επαγγελματίες Αισθητικοί προσφέρουν εξειδικευμένη θεραπεία κατά της παχυσαρκίας, της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Επίσης, με την διείσδυση δραστικών ουσιών μπορεί να ενισχυθεί η θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα, όσον αφορά τη σύσφιξη και την αναλγησία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όπου εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από τις φοιτήτριες του KES College και επιλύθηκαν αρκετές απορίες τους. Έγινε επεξήγηση του διπλού συστήματος εργασίας της συσκευής (αυτοματοποιημένο και μη αυτοματοποιημένο σύστημα) και της αποτελεσματικότητας που έχει η χρήση της συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Η ποιοτική εκπαίδευση και η συνεχής ενημέρωση των φοιτητριών Αισθητικής του KES College αποτελεί, μεταξύ άλλων, το κύριο μέλημα του KES College, ώστε να μπορούν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα όταν θα εργαστούν ως επαγγελματίες Αισθητικοί.

Kybella
Kybella 1
Kybella 2
Kybella 3

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

2021 - 2022

odigos spoudon slogan

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy