Παρουσίαση περιποίησης προσώπου με

Παρουσίαση περιποίησης προσώπου με "Aromatic" και Dermapen 4

22 Μαρτίου 2021

Στις 18 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκαν δύο παρουσιάσεις στις φοιτήτριες των Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College από την εταιρεία Pomico Ltd στο πλαίσιο της μνημονιακής συνεργασίας τους.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε η εφαρμογή της περιποίησης προσώπου "Aromatic" για όμορφο δέρμα με την χρήση Αιθέριων Ελαίων. Τα Αιθέρια Έλαια διεισδύουν βαθιά στο δέρμα γεμίζοντάς το με ενέργεια και λάμψη. Η προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή των Αιθέριων Ελαίων ταιριάζει απόλυτα στην εξατομικευμένη περιποίηση του κάθε πελάτη που επισκέπτεται τα ινστιτούτα αισθητικής. Το μοναδικό μασάζ προσώπου "Aromatic" επιταχύνει την κυκλοφορία χαρίζοντας άμεσα λάμψη υγείας.

Στην συνέχεια, έγινε παρουσίαση θεραπείας προσώπου με τη χρήση του Dermapen 4 (micro needling), μια προηγμένη θεραπεία αναδόμησης του δέρματος. Σκοπός της θεραπείας αυτής είναι η ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Η εφαρμογή αυτή γίνεται για αντιγήρανση, για θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος, για την απάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, για εξάλειψη των ουλών της ακμής κ.α.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας και προστασίας της υγείας και υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από τις φοιτήτριες του.

Pomico
Pomico 1
Pomico 2
Pomico 3
Pomico 6
Pomico 5
Pomico 4

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

2021 - 2022

odigos spoudon slogan

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy