Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης των Πρωτοετών Φοιτητών του KES College

Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης των Πρωτοετών Φοιτητών του KES College

06 Οκτωβρίου 2020

Την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης (Orientation Day)» των Πρωτοετών Φοιτητών του KES College για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021.

Ενόψει της εξακολούθησης της πανδημίας, έγινε ειδικός προγραμματισμός στους χώρους του KES College ώστε να εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας των φοιτητών και του προσωπικού, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αλλά και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι πρωτοετείς φοιτητές των 22 Προγραμμάτων Σπουδών του Κολλεγίου μοιράστηκαν σε 2 ομάδες, με διαφορετική ώρα άφιξης για κάθε ομάδα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την προσέλευσή τους στο Κολλέγιο. Η χρήση μάσκας ήταν απαραίτητη ενώ πριν την είσοδο των φοιτητών πραγματοποιούνταν θερμομετρήσεις στις δύο προκαθορισμένες εισόδους του Κολλεγίου καθώς επίσης και συμπλήρωση σχετικού «Έντυπου Εισόδου» από κάθε φοιτητή.

Μετά την είσοδο των φοιτητών, ομάδα από μέλη του προσωπικού συνόδευε τους φοιτητές στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και στα αμφιθέατρα, όπου οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών τους περίμεναν και αφού τους καλωσόρισαν, τους ενημέρωσαν αναφορικά με τους Κανονισμούς του Κολλεγίου ως επίσης και για άλλα θέματα σχετικά με το Πρόγραμμα Σπουδών που επέλεξαν. Σε κάθε φοιτητή δόθηκε ειδικό ενημερωτικό υλικό που αφορά το Κολλέγιο και το Πρόγραμμα Σπουδών που θα παρακολουθήσει.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ειδική εκπαίδευση σε κάθε τμήμα χωριστά αναφορικά με την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης του Κολλεγίου και την πλατφόρμα MS TEAMS μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται τα διαδικτυακά μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου 2020.

Οι εγγραφές στο KES College θα συνεχίζονται μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2020.

 Ευχόμαστε Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά σε όλους!

Orientation 1
Orientation 3
Orientation 7
Orientation 2
Orientation 6
Orientation 4
Orientation 5
Orientation 8

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: info@kes.ac.cy