Greek
Δύο πρωτοποριακά σεμινάρια LOGISTICS από το KES College

Δύο πρωτοποριακά σεμινάρια LOGISTICS από το KES College

13 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 13 και 20 Ιουνίου 2018 αντίστοιχα από το KES College δύο σεμινάρια με τίτλο «Δείκτες Απόδοσης και Οικονομίες Κλίμακας» και «Διοίκηση Εισαγωγών και Εξαγωγών» στον τομέα της Εφοδιαστικής (Logistics) και Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Στα πρωτοποριακά αυτά σεμινάρια, δίδαξε ο Δρ. Αχιλλέας Καραγιάννης, Συντονιστής Προγραμμάτων Business και Logistics στο KES College και οι συνεργάτες του Κολλεγίου, κα Παναγιώτα Ανδρέου και κος Δημήτρης Κωνσταντίνου. Τα σεμινάρια  παρακολούθησαν στελέχη από τις εταιρίες Charalambides Christis Ltd, KΕΑΝ Food Link Ltd, KfL Logistics Distribution, Dipsomania, Α. Zorbas & Sons Ltd, Genesis Logistics, Ιορδάνης Ιορδάνου, Atlantica Mira Mare Beach Hotel, CTC Argosy, Coca-Cola Hellenic και Londou Bros.

LOGISTICS SEMINARS inner

Ο Δρ. Αχιλλέας Καραγιάννης εστίασε στο ρόλο της Εφοδιαστικής (Logistics) ως διοικητική τεχνική και πρακτική για την εταιρική και οργανωτική αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα, ενώ η κα Παναγιώτα Ανδρέου έδωσε έμφαση στο πώς επιχειρήσεις Εφοδιαστικής (Logistics) όσο και τμήματα Εφοδιαστικής (Logistics) σε οποιαδήποτε επιχείρηση, πρέπει να εστιάζουν συνεχώς στη βελτιστοποίηση του κόστους για να παραμένει το προϊόν τους ανταγωνιστικό στην αγορά. Ο κος Δημήτρης Κωνσταντίνου ανέλυσε σημαντικές πτυχές για μια επιτυχημένη διαδικασία εισαγωγών και εξαγωγών, ιδιαίτερα σε σχέση με νομοθεσίες και πρακτικές που αναμένεται να υιοθετηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2020 και μετά.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αναπτύχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες μπορούν: 1. να αναγνωρίσουν τους δείκτες απόδοσης που τους ενδιαφέρουν, 2. τους τρόπους με τους οποίους θα τους μετρήσουν, 3. τα μέτρα που θα λάβουν για να βελτιώσουν την απόδοση και αποδοτικότητά τους και 4. Τις παραμέτρους που πρέπει να έχουν υπόψη τους για να πετύχουν τη νενομισμένη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων τους από μια χώρα σε μια άλλη.

Επίσης, δόθηκε έμφαση στον ορισμό της Εφοδιαστικής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, το συσχετισμό μεταξύ τους και το γεγονός ότι ένας οργανισμός μπορεί να καταστεί καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός, χρησιμοποιώντας ίδιους πόρους, τόσο ανθρώπινους όσο και μη-ανθρώπινους (χρήματα, εγκαταστάσεις, μηχανήματα). Διαχωρίστηκαν οι γενικότεροι δείκτες απόδοσης για μια εταιρεία σε οποιαδήποτε βιομηχανία / τομέα και οι δείκτες απόδοσης συγκεκριμένα για το κομμάτι της Εφοδιαστικής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ αναγνωρίστηκε η ανάγκη για προσέγγιση και στο κομμάτι των Reverse Logistics (Αριστερόστροφη Εφοδιαστική), ιδιαίτερα από το σημείο του πελάτη / καταναλωτή.

Το KES College, ως πρωταγωνιστής στην ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση, προσφέρει σεμινάρια πάντα με γνώμονα τους στόχους των επιχειρήσεων, την ανάγκη κατάρτισης, τη μετάδοση των σωστών γνώσεων και δεξιοτήτων ώστε να επιτύχει την ικανοποίηση των συμμετεχόντων αλλά και των επιχειρήσεων τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Αξιολογημένα-Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών Logistics (2 έτη, Δίπλωμα), Applied Logistics (3 έτη, Ανώτερο Δίπλωμα), Business Studies (3 έτη, Ανώτερο Δίπλωμα) και Business Management (4 έτη, Πτυχίο) του KES College, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Δρ. Αχιλλέα Καραγιάννη, στο τηλέφωνο 22875737 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

2020 - 2021

odigos spoudon slogan

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]